Kom deg kjapt til fiskeplassen i en stille og rask luksus båt

Kaasbøll Boats

16.11.2018
« Back to overview
Fra og med 2019 vil vi også leie ut Kaasbøll 660SC og 760HT i tillegg til våre Kværnø båter!

Kaasbøll 660SC er en pen, rask og stabil 22-foter, og med dens delikate og sporty linjer skjærer den nydelig gjennom sjø. Båten har en dyp V-bunn som gir båten meget gode sjøegenskaper. Dette er en solid båt for de som vil forflytte seg raskt ut på grunna selv om været er litt dritt.

Kaasbøll 760HT er en stor, kraftig og sexy aluminiumsbåt med ett hardtop midt konsoll. Dens moderne og sporty design gjøre den til en skikkelig lekkerbisk, og en fryd for øye selv for de mest kresne! Båten har en dyp V-bunn som gjør at den kan marsje i mye sjø med god fart. Med 4 stykk i båten vil det være mer enn nok plass!

Da vi besøkte Kaasbølls fabrikk på Hitra i oktober fikk vi testet båtene i rundt 16m/s vind. Vi var meget imponert over stabiliteten i begge båtene, spesielt med tanke på at begge er båter med V-bunn! En annen faktor som løfter disse båtene fra våre eldre modeller, er støyreduksjonen. Sammenlignet med våre andre båter, er disse tilnærmet lydløse til og med i store og krappe bølger.

Vi ser virkelig frem til å få båtene opp til øya!

Begge de nye modellene våre vil være utstyrt med to Gamin echoMAP 92sv og en GT51-M giver. Med denne riggen vil man kunne bruke vanlig ekkolodd, samt Downwü og Sidewü! Denne giveren gjør at du lett kan se fisk ned til 300-400 meter!

De nye båtene vil også være utstyrt med Zipwake, som er et dynamisk trim-kontroll system som automatisk kalkulerer vektforskyvningen i båten og kompenserer for dette! Det dette betyr i praksis er at båten vil holde seg rett viklet i vannet under kjøring, som igjen vil la V-bunnen fungere optimalt! Systemet har en veldig god og pålitelig autopilot modus, så det er ikke sjeldent behov for å justere trimmen selv.

Motorene på våre nye modeller, vil være den meget pålitelige motoren Yamaha F150DETX. Vi har hatt Yamaha på alle våre båter, og vi har hatt veldig få problemer opp igjennom de 16årene vi har hatt de. Vi er sikre på at denne motoren er det beste valger for dere, våre gjester!
Til toppen