Har du lyst å bli med på din livs fiskeopplevelse uten at det koster blod?

Ungdomstur

28.12.2018
« Back to overview
Big Fish Adventure arrangerer sin første fisketur kun for ungdom i alderen 18-25år!

17-22 juli 2019 braker det løs på Sørøya, hvor 10 ungdom vil få muligheten til å oppleve en guidet fiskeopplevelse på en proff camp!

Hovedfokuset vil bli på havfiske, men med mulighet for turer opp på fjellet for å besøke noen av Norges beste ørret- og røyevann er tilstede.

Det vil bli interne konkurranser og det sosiale vil selvsagt bli prioritert for å danne bånd mellom deltakerne.

Vi er nøye med å presisere at dette ikke er et kurs, men en turopplevelse der deltakerne er helt frie til å slappe av og gjøre som de selv vil fiskemessig, men får gjerne stille spørsmål om tips og triks til våre guider!

Guidene som skal være med på arrangementet er vår egen Bilal Alexander Saab og Hans Kristian Andersen!

Bilal har fra han var en neve stor vært fiskeinteressert og brukt mesteparten av livet sitt med en fiskestang i hånden. De siste tre årene har Bilal guidet mye i farvannet rundt øya, og vil kunne by på mange tips og triks for å lure det en ville ønske på kroken!

Hans Kristian har relativt lik oppvekst som Bilal og har fisket mye fra tidlig alder og til nå. Hans Kristian  jobber for tiden på kystvakten og er en kyndig båtfører, så du vil føle deg trygg med han bak roret. Det kan være viktig å tilføye at Hans Kristian som 10 åring tok Norges rekord på torsk!

Bilal og Hans Kristian har kjent hverandre gjennom hele barndommen, er sertifiserte båtførere (D5L) og har tilsammen en mannsalder med erfaring! Sikkerheten er førsteprioritet på vår camp og du vil føle deg trygg sammen med våre guider!

Disse 5 dagene får du for kun kr 9 999!
Inkludert i prisen er overnatting, frokost, lunch og middag, båt og guide.

Påmelding gjøres til booking@bigfishadventure.no eller her!
Husk å merk påmeldingen med ungdomstur.

Påmeldingsfristen er 31.05.19!

Trenger du hjelp med booking av flybillett kan dette gjøres til Hasvik reiseservice på tlf. 78 45 11 26.
Til toppen