Kom å opplev havfiske med andre fiskeinteresserte damer!

Jentefisketur

18.03.2019
« Back to overview
I samarbeid med havfiskelegenden Torunn Handeland arrangerer vi vår første jentefisketur!

2-7 juli 2019 håper vi å se 9 kvinner boble at fiskeglede og engasjement på vår camp! Torunn vil dele sine erfaringer og opplevelser med dere under hele langhelgen.

Vi gleder oss til å la dere få oppleve havfiske under midnattssolen, og det vil bli lagt stor vekt på det sosiale med mye gøy! Du kan komme alene eller med en venninne, og vi vil selvsagt ta hensyn til hvor mye erfaringen du har. Kom å møt andre fiskeinteresserte kvinner og få en langhelg du sent vil glemme!

Du vil lære deg flere ulike fiskemetoder som brukes til de forskjellige arktiske artene du får utenfor hos oss og om mye mer. Blant artene vi har mulighet å få her oppe er; Torsk, Kveite, Steinbit, Sei, Uer, Hyse og Brosme for å nevne noen.

Dere vil selvsagt kunne få ta med fangst hjem og vi har isoporesker til salgs på campen for frakting på fly. Om dere vil nyte noe av fisken dere har fått lager kokken gjerne deilige retter ut av fangsten og dere får selvsagt være med på kjøkkenet om dere ønsker. Dere skal ikke se bort ifra at dere også kan lære å lage fiskekaker på ekte nordnorsk vis!

Torunn ble bitt av fiskebasillen allerede i en alder av 3år, hun har reist jorda rundt og jaktet på de store fangstene. Hun har aktivt drevet med konkurransefiske de siste 23årene og har stor erfaring både i ferskvann og på havet. Torunn er også en mangeårig leder i Norges havfiskeforbund som eneste kvinne.

På merittlisten har hun gull fra både NM, Nordisk og EM i dameklassen. Hun har også vunnet VM i skreifiske hele 11 ganger og vunnet Norgescupen 16 ganger, i denne cupen legges de fem beste resultatene dine i løpet av sesongen sammen. Torunn har også i over 20 år vært en del av Team Mustad og er Norges mest erfarne og kyndige kvinnelige sportsfisker.

Inkludert i prisen er overnatting, frokost, lunsj og middag, båt og drivstoff og sist men ikke minst flytedress og stang! Pilker, kroker og annet utstyr kan kjøpes på campen.
Alt dette får du for kun kr 9 999!
Til toppen